Спеціальності
-
Бакалавр
– Автоматизація, інформатизація та управління в хімічній та харчовій промисловості
– Біохімія і біофізична хімія для фармацевтичного застосування
– Біотехнологіі
– Хімія, медична хімія та хімічні матеріали
– Хімічна інженерія
– Їжа, харчування, косметикаТакож є і конверсійний курс для всіх цих програм (Бакалаврат – 4 роки)!
-
Інженер (Магістр)
– Автоматизація та інформатизація в хімічній та харчовій промисловості
– Біохімія та біомедичні технології
– Біотехнологія
– Хімічна інженерія
– Хімічні технології
– Охорона матеріалів та об’єктів спадщини
– Харчування, гігієна, косметика
– Природні та синтетичні полімери
– Управління технологічними процесами в хімії та харчовій промисловості
– Технічна хімія
– Технології захисту навколишнього середовища
– Оцінка харчування та якості їжі -
Докторантура
– Аналітична хімія
– Неорганічна хімія
– Неорганічні технології та матеріали
– Біохімія
– Біотехнологія
– Біотехнологія (подвійний ступінь)
– Фізична хімія
– Хімія та хімічна технологія (подвійний ступінь)
– Хімія та технологія харчування
– Екологічна хімія та технологія
– Хімічна фізика
– Хімічне машинобудування
– Хімія високомолекулярних речовин
– Охорона матеріалів та об’єктів спадщини
– Органічна хімія
– Органічні та паливні технології
– Управління процесами
– Технологія полімерних матеріалів
– Технології обробки та інструменти для обробки полімерних матеріалів
– Теоретична та комп’ютерна хімія